Telecomnieuws

Samsung Galaxy Note 10.1 krijgt betere specs

10-04-2012 - De tijdens het Mobile World Congress aangekondigde Samsung Galaxy Note 10.1 krijgt waarschijnlijk betere specificaties dan tijdens de aankondiging door Samsung werd gecommuniceerd.

Door: - De ontwikkelingen in de tabletmarkt gaan dermate snel dat een product al verouderd is voordat deze nog op de markt is verschenen. Dat bewijst de Samsung Galaxy Note 10.1 die tijdens het Mobile World Congress werd aangekondigd. Nog voordat de Galaxy Note 10.1 op de markt is verschenen zou Samsung het apparaat al hebben aangepast om in te spelen op de ontwikkelingen in de markt.

Samsung Galaxy Note 10.1
Samsung Galaxy Note 10.1

Volgens de Koreaanse website mk.co.kr zou de Samsung Galaxy Note 10.1 geen 1,4 GHz dual-core processor krijgen maar een 1,5 GHz quad-core processor om daarmee de nieuwe iPad van Apple af te troeven. De nieuwe iPad van Apple heeft een verbeterde dual-core Apple A5X processor.

Om de nieuwe Apple iPad echt af te kunnen troeven zal Samsung ook iets met het beeldscherm moeten doen. Volgens de huidige specificaties heeft de Samsung Galaxy Note 10.1 een 10,1 inch beeldscherm met een resolutie van 1280 x 800 pixels. De nieuwe Apple iPad heeft een kleiner beeldscherm met een diagonaal van 9,8 inch, maar wel een aanzienlijk hogere resolutie van 2048 x 1536 pixels. Daarmee heeft de Apple iPad het beeldscherm met de hoogste resolutie van alle tablets in de markt.

Mogelijk dat Samsung de Galaxy Note 10.1 voorziet van een krachtigere processor om ook een hogere resolutie beeldscherm te kunnen gebruiken. Daarover zijn echter nog geen gegevens bekend. Ook heeft Samsung zelf de geruchten over een krachtigere processor in de Galaxy Note 10.1 nog niet bevestigd.

Volgens de huidige planning zal de Samsung Galaxy Note 10.1 medio juni op de markt moetne komen.

Prijsvergelijk voor de Samsung Galaxy Note 10.1 16GB
Reacties
Drubie Bu
11-04-2012
Als het scherm wordt verbeterd, wordt het deze, perfecte specs. Juist bij de digitiser heb je een hogere resolutie nodig, nu nog wat meer power in de accu...........

Reageer!

GSM Helpdesk Nederland maakt gebruik van cookies. Hoe wij omgaan met uw privacy leest u in ons privacybeleid.