Telecomnieuws

Samsung rolt kleine update voor Galaxy S III uit

22-08-2012 - Samsung rolt vandaag in Nederland een kleine update uit voor de Samsung Galaxy S III. Uit inventarisatie van GSM Helpdesk Nederland blijkt dat de update enkel de stabiliteit van het toestel verbetert.

Door: - Samsung rolt vanaf vandaag een kleine update voor de Samsung Galaxy S III. De update is 27,4 MB groot en lost enkele 'stabiliteitsproblemen' op. De update veranderd niets aan de Android versie die op het toestel draait. Na de update draait de Samsung Galaxy S III nog steeds op Android 4.0.4.

Samsung i9300 Galaxy S III
Samsung i9300 Galaxy S III

De update brengt voor de gebruiker geen nieuwe functionaliteit met zich mee. De melding van Samsung dat de update 'de stabiliteit verbetert', wijst erop dat de update enkele bij Samsung bekende bugs oplost.

De update wordt vanaf vandaag in Nederland aangeboden aan alle simlock-vrije Samsung Galaxy S III toestellen. De update wordt 'over the air' aangeboden, wat betekent dat de update zonder tussenkomst van een computer gedownload en geïnstalleerd kan worden. Aangezien de update 27,4 MB groot is, wordt geadviseerd de update over een Wi-Fi verbinding te downloaden.

Reacties
Rob Verstuur
31-08-2012
Het lijkt er op dat ik voor mijn galaxy note ook die update heb gekregen, maar na starten heb ik een simlock op mijn telefoon. Terwijl ik de telefoon in de vrije verkoop kocht??? Weet iemand een oplossing? Bedankt alvast. Rob

Reageer!

GSM Helpdesk Nederland maakt gebruik van cookies. Hoe wij omgaan met uw privacy leest u in ons privacybeleid.