Reviews

01-08-2018
Review: LG G7 ThinQ
De LG G7 ThinQ is het nieuwste paradepaardje van LG en ook de eerste smartphone in Nederland die direct is geoptimaliseerd voor Google Assistant. In deze review ontdekt GSM Helpdesk het nieuwe vlaggenschip om antwoord te kunnen geven op de vraag of de LG G7 ThinQ de concurrentie aankan met bijvoorbeeld de Apple iPhone X, Samsung Galaxy S9 of Huawei P20 Pro.
18-07-2018
Review: HTC U12+
Het paradepaardje van HTC voor 2018 is de HTC U12+. HTC probeert zich met het toestel qua vormgeving en technische snufjes zoals Edge Sense en drukgevoelige toetsen te onderscheiden van de concurrentie en op haar manier uniek te zijn. De grote vraag is: hoe houdt de HTC U12+ zich staande tussen alle andere high-end smartphones? Ontdek het in deze review over de HTC U12+.
15-06-2018
Review: Land Rover Explore
De Britse smartphone fabrikant Bullitt Group presenteerde in februari samen met automerk Land Rover de Land Rover Explore smartphone. Het toestel is sinds kort verkrijgbaar en is net als auto's van Land Rover gericht op 'all terrain' gebruik.
14-04-2018
Review: Huawei P20 Pro
Huawei is nog een relatief jonge speler in de Benelux. Het bedrijf maakte in 2012 haar opwachting en brengt sindsdien ieder jaar een nieuwe smartphone uit in de P-serie. In de afgelopen jaren hebben de toestellen uit deze serie zich steeds meer ontwikkeld tot echte paradepaardjes en met de gloednieuwe Huawei P20 Pro tracht Huawei concurrenten als Samsung, Sony, HTC en LG definitief voorbij te streven.
13-10-2017
Review: JBL Boombox - een bluetoothspeaker van epische omvang
Audiomerk JBL onthulde begin september tijdens de IFA in Berlijn de nieuwe JBL Boombox, de grootste draagbare bluetooth speaker op de markt tot nu toe. Letterlijk alles is groots aan de JBL Boombox, maar weet de uitstraling ook de verwachtingen waar te maken?
06-10-2017
Review: Extreem robuuste CAT S41
Of je nu een bouwvakker bent, een avonturier, buitensporter of iemand met een wild nachtleven, de nieuwe CAT S41 is nagenoeg overal tegen bestand. In deze review nemen we de extreem robuuste CAT S41 eens goed onder de loep.
02-06-2017
Review: Smartphone opladen middels zonne-energie met de Xtorm SolarBooster
De zon en de hitte van de afgelopen dagen hullen Europa in een zomerse stemming. Iedereen krijgt zin om erop uit te gaan. Natuurlijk gaan smarpthones en tablets altijd mee en is het een grote ramp als de accu leeg raakt. Met deze warme dagen kunnen opladers op zonne-energie uitkomst bieden.
29-04-2017
Review: Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8+
De Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8 zijn eindelijk gearriveerd in de Benelux. Beide toestellen hebben een groter beeldscherm, nóg betere hardware maar ook een nóg steviger prijskaartje. De grote vraag: Zijn de nieuwe Galaxy S8 en Galaxy S8+ het wachten waard geweest?
22-04-2017
Review: Kodak Ektra
Kodak is al sinds jaar en dag bekend als fotografiemerk. In navolging van de Kodak IM5 smartphone uit 2015 heeft Kodak nu samen met het Britse Bullitt Group haar tweede smartphone uitgebracht in de vorm van de 'Kodak Ektra'. In deze review nemen we deze opvallende camera smartphone eens goed onder de loep (en lens).
26-08-2016
Review: Motorola Moto G4 Plus
De Motorola Moto G4 Plus is de eerste telg uit de befaamde Motorola Moto G serie die volledig onder het bewind van Lenovo is ontwikkeld. Lenovo kocht begin 2014 de smartphone divisie van Motorola over van Google. Slaagt Lenovo erin om de goede naam van de Moto G serie eer aan te doen met deze nieuwe Motorola Moto G4 Plus? Ontdek het in deze review.
24-08-2016
Review: Samsung Galaxy Note 7
De Samsung Galaxy Note 7 is wellicht één van de meest felbegeerde smartphones van dit moment. De voorverkoop heeft alle records verbroken. Maar waarom? En is de Samsung Galaxy Note 7 inderdaad de meest ultieme smartphone van dit moment? Ontdek het in deze review!
19-08-2016
Review: General Mobile GM 5 Plus
Hoewel oorspronkelijk niet voor westerse markten bedoeld, maakt de Turkse smartphone fabrikant het mogelijk om in Nederland zogenaamde 'Android One smartphones' te kopen. Dit zijn uitzonderlijk scherp geprijsde hoge kwaliteit smartphones mét Android die op grote schaal in opkomende markten worden verkocht.
11-06-2016
Review: Huawei P9
Huawei is één van de weinige Chinese smartphone fabrikanten die écht succesvol is in Nederland. De nieuwste flagship-smartphone van Huawei is de Huawei P9. Als het aan Huawei ligt wordt dit toestel in één adem genoemd met te top-toestellen van Samsung, HTC, LG en Apple. Maar kan de Huawei P9 daadwerkelijk vergeleken worden met de top-toestellen van andere merken? Ontdek het in deze uitgebreide review over de Huawei P9!
01-06-2016
Review: LG 360 VR en LG 360 CAM
Tijdens het Mobile World Congress eind februari in Barcelona presenteerde LG niet alleen haar nieuwe LG G5, maar ook diverse 'LG Friends': losse apparaten of modules die met de LG G5 samen kunnen werken. Met de LG 360 VR dompelt LG de gebruiker onder in de wereld van Virtual Reality, terwijl met de LG 360 CAM beelden voor deze VR-bril gemaakt kunnen worden. In deze review duiken we in de VR wereld van LG.
13-05-2016
Review: HTC 10
Al lange tijd verkeert HTC in zwaar weer door steeds maar verder teruglopende smarpthone verkopen. De nieuwe HTC 10, het paradepaardje van HTC voor 2016, moet het tij gaan keren voor HTC. Wordt de HTC 10 de redder of de ondergang van HTC? Ontdek het in de uitgebreide review van GSM Helpdesk!